Delavnica OBVLADOVANJE STRESA

 

 

 

 

Delavnica bo potekala v soboto 15.2.2014 

med 9. in 14. uro.
Cena udeležbe na delavnici znaša 179 evrov.

Psihoedukacijska delavnica za:

Obvladovanje stresa

 
M. Perat

 

Stres občutno skrajšuje dolžino življenja in globoko spodkopava njegovo kvaliteto.

 

Če se ne bomo pravočasno odzvali, bo japonska beseda karoši (nenadna smrt zaradi stresa) kmalu postala vsakdanjik. Statistike kažejo, da se 43 % ljudi sooča neposredno s stresom povezanimi boleznimi in motnjami.  V času negotovosti pa ta številka še močneje narašča. Obvladovanje stresa nikakor ni preprosto, saj ni univerzalnega zdravila za vsakega posameznika, zato se moramo problema lotiti sistemsko. Situacija, ki je za nekoga stresna, je lahko za drugega celo razbremenilna. Delavnica za obvladovanje stresa vam omogoča prepoznati vzroke, ki so v ozadju problema in vas opolnomoči s principi in postopki, kako lahko svoje življenje vzamete v svoje roke.

 

sobota
15.2.2014

Obvladajte stres

Komu je delavnica namenjena

Vsem posameznicam in posameznikom, ki si želijo poskrbeti zase in dolgoročno delati na tem, da stabilizirajo življenje na način, ki jim bo omogočal uspešno zadovoljevanje potreb na vseh nivojih življenja. Pogoja za pristop k delavnici sta polnoletnost in prostovoljnost.

 
 Obrazec za prijavo

Copyright © IRCV - 1.9.2012 . Vse pravice pridržane.
Kopiranje in reproduciranje vsebin s teh spletnih strani je dovoljeno le po dogovoru z Inštitutom za razvoj človeških virov.
Nekatere slike črpamo iz FreeDigitalPhotos.net | Izdelava: računalniški servis